Luukku 24 – Jouluarvonta!

lauantaina, joulukuuta 24, 2016


Nyt se on vihdoinkin täällä, kauan odotettu jouluaatto. Tälle päivälle menu on jo päätetty päiviä sitten ja toivottavasti ruokavalmistelutkin ovat tässä vaiheessa takanapäin. Joten ruokavinkkejä juhlapöytään on turhaa antaa. Luulen myös, ettei moni tänään ehdi tietokoneen ruudulle lukemaan tuoreimpia postauksia, ehkä jopa toivon näin. Tämä päivä kun mielestäni pitää pyhittää yhdessäololle ja tietenkin hyville herkuille. 


Blogin joulukalenteri kuitenkin vaatii viimeisen luukun, joten järjestetään juhlan kunniaksi arvonta! Palkintona on yksi tämän vuoden kauneimmista ruokakirjoista, Mari Moilasen Syötäviä vietäviä – lahjoja keittiöstä, ja tietenkin pari herkkua jotka näkyvätkin jo kuvassa. Kommentoi tämän postauksen alle minkä ruokalahjan sinä haluaisit saada tai antaa toiselle ja tämä herkullinen paketti voi olla sinun. Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoineiden kesken. Arvontaan voi osallistua 31.12.2016 asti ja voittajan nimi paljastetaan heti 1.1.2017.

Nyt kiitän kaikkia joulukalenteria seuranneita ja toivon, että yhteinen herkullinen matkamme jatkuu jatkossakin! Oikein mukavaa, rauhallista ja tietenkin herkullista joulua kaikille! 


You Might Also Like

20 kommenttia

 1. Itse tehdyt ruokalahjat ovat aina tervetulleita. Tänä vuonna myös puolivalmiita lahjoja, saaja voi itse kypsentää herkun.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Itsetehdyt karamellit, kotitekoinen sinappi jne kiva saada ja antaa. Tänä jouluna annoin lahjaksi itsetehtyä suklaata ja kahvikupit ja sinne kaakaoainekset, sellofaaniin kaikki!
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Itse tehdyt suklaakonvehdit ovat lempparilahjojani - niin antaa kuin myös vastaanottaa. On ihanaa, kuinka ne saa muokattua juuri lahjan saajalle sopiviksi.

  janna.rannikko@live.fi

  VastaaPoista
 4. Kuivakakut ovat kivoja antaa ja saada.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Suklaa maistuu aina :)
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Hyvä suolainen piirakka on aina kiva vieminen :)
  tyttinurminenn(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Itsetehtyjä leivonnaisia olisi mukava saada =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. On kiva antaa ja saada esim. pientuottajien tuotteita.
  -Hanna- (hanna.helander@netikka.fi)

  VastaaPoista
 9. Itsetehty raakasuklaa ja hillot :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Joululeipä esim. saaristolaisleipä, piparkakut (kristallipiparit tänä vuonna), rocky road, suklaakakku (kahvikakku), pätkiskakku muun muassa lähti joulu"kukiksi". lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Itsetehdyt lahjat on parhaita. mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Itsetehdyt lahjat on ihania! Itse olen antanut lahjaksi itsepoimimia marjoja ja hilloja :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 13. suklaakonvehteja haluan saada. emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 14. Mustikkahilloa tahtoisin :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Itse otan mielelläni suolaisia leivonnaisia lahjaksi, esim. sienipiiraita tms. Mutta kyllä yksi taatelikakkukin aina jouluun mahtuu...

  VastaaPoista
 16. Itse tehty kuivakakku on aina hauska saada lahjaksi. Kuivakakkuja on niin helppo tarjota ja myös pakastaa myöhempää käyttöä varten.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 17. Kuivakakkuja on ihana antaa ja saada :) Mukaan kivaan arvontaan.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 18. Itsetehtyä sinappia annan aina joululahjaksi ja itse tykkään saada itsetehtyjä hilloja ja mehua joululahjaksi. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Itsetehtyä sinappia annan aina joululahjaksi ja itse tykkään saada itsetehtyjä hilloja ja mehua joululahjaksi. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista

Instagram