Luukku 16 - Maustetut pekaanipähkinät
torstaina, joulukuuta 15, 2016
Näitä
maustettuja pähkinöitä olen valmistanut joskus salaattiin, mutta sen jälkeen,
kun vieraat etsimällä etsivät niitä kulhosta ja kyselivät kilpaa reseptiä,
ajattelin valmistaa niitä toisenkin kerran. Silloin ne ei edes salaattiin asti
päässeet, vaan tulivat syödyiksi suoraan uunipelliltä. Joten suosittelen
lämpimästi kaikkia pähkinöiden ystäviä kokeilemaan.
Maustetut pekaanipähkinät
100
g pekaanipähkinöitä
0,5
dl vaahterasiirappia
ripaus
savupaprikaa
ripaus
suolaa
- Sekoita leivinpaperin päällä kaikki ainekset. Paista 175-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, pari kertaa sekoittaen.
- Nosta pelti pois uunista ja anna jäähtyä.
4 kommenttia
Kiitos, täydellistä! Juuri mietin, että minkä ruokalahjan voisi tehdä miespuolisille, jotka eivät ole niin makean perään. Täydellistä!
VastaaPoistaKiitos Anni <3 Kannattaa tehdä kunnon satsi!
PoistaUpeita naposteltavia joulun aikana tai ihan muuten vaan, kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaKiitos Hannu <3 Salaatissa olivat ihan täydellisiä:)
Poista