Rapeat parmesaanilastut
keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016
Pieni
varoitus, näihin voi tulla himo! Mikä voi olla ihanampaa kuin napostella
viinilasillisen kanssa makua täynnä oleva suolainen ja rapea herkullinen chipsi.
Juusto ja viinihän ovat täydellinen pari. Kahden raaka-aineen parmesaanilastut
koristavat mitä tahansa pöytää ja saavat loistamaan täytteen kuin täytteen. Itse valmistin nopean tomaatti-oliivisalaatin
ja pehmensin makuja sipaisulla kermaista tuorejuustoa. Vappubrunssille voisi
sopia tuorejuuston päälle, vaikka viipale graavilohta ja ihanaa keväistä parsaa.
Rapeat parmesaanilastut n. 8 viipaletta
120
g raastettua parmesaania
1
rkl vehnäjauhoja
- Sekoita ainekset keskenään. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja painelemalla ja tiivistämällä käsin muotoile seoksesta 24 x 15cm muotoisen levyn.
- Paistaa 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin kullanvärinen. Anna jäähtyä ja lohko sopivan kokoisiksi paloiksi. Annostele päälle haluamasi täyte.
0 kommenttia