Porkkanahillo
sunnuntai, joulukuuta 20, 2015
Tästä
tulee viime hetken joululahjavinkki. Ja vaikka tämä purkki ei päädykään
lahjaksi, se voi kruunata juhlapöydän juustotarjottimen. Herkullinen
sitrushedelmillä ja vaniljalla maustettu porkkanahillo sopii erinomaisesti
erilaisten homejuustojen tai muiden vahvemman makuisten juustojen mausteeksi. Jos
suunnittelet juhlapöytään juustotarjotinta niin katso myös kahden aineksen
näkkärin ja juustoisten tuulihattujen reseptit linkkien alla. Ne tuovat pöytään
mukavasti vaihtelua ja makua.
Porkkanahillo (n. 5 dl)
400
g porkkanoita
5
dl porkkanamehua
1
limenmehu
1
sitruunanmehu
300
g sokeria
1
vaniljatanko halkaistuna pituussuunnassa
- Kuori porkkanat ja raastaa karkeasti. Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja keitä hillo pienellä lämmöllä n. 45 minuuttia välillä sekoittaen. Jaa hillo steriloituihin purkkeihin ja sulje. Säilytä jääkaapissa. Hillo säilyy n. 2-3 kuukautta.
0 kommenttia