Mama Gastro muuttaa!

tiistaina, syyskuuta 15, 2015


Mama Gastro on muuttanut uuteen osoitteeseen! Tervetuloa! 

Uudistettuun Mama Gastro blogiin pääset tästä. 

Mama Gastro blogi täyttää ihme kyllä noin viikon päästä vuoden, vaikka itsestäni blogi-aika tuntuu paljon pidemmältä. Tosin tunnen itseni edelleen harjoittelijaksi varsinkin valokuvauksessa. Pitkä matka on kuitenkin jo takana ja toivottavasti jonkinlaista kehitystä on nähtävissä. Blogia perustaessani mietin, että olen tyytyväinen, jos edes kymmenen ihmistä löytäisi tänne. Lukijoiden määrä on kuitenkin täysin yllättänyt minut ja tekee minut erittäin onnelliseksi. Ette voi edes kuvitella, kuinka hyvältä tuntuu teidän positiivinen palaute, ja kuinka paljon se antaa inspiraatiota jatkaa tätä erittäin rakkaaksi tullutta harrastusta. Blogin kautta olen tutustunut moneen huipputyyppiin niin henkilökohtaisesti kuin virtuaalisestikin, ja osallistunut minulle uudenlaisiin ja hienoihin tapahtumiin. Suuri kiitos tästä kuuluu kaikille mahtaville lukijoille, kanssabloggaajille ja kaikille muille tahoille ja ihmisille, joita olen blogi-merkeissä tavannut.

Tästä harrastuksesta en ole luopumassa mutta nyt Mama Gastro tulee kokemaan aika suuren muutoksen. Minä kyllä edelleen jatkan kokkaamista meidän kotikeittiössä ja harjoittelen kamerankäyttöä, mutta blogin osoite muuttuu. Mama Gastro sai kunnian liittyä Kodin Kuvalehden bloggaajien joukkoon ja tästä lähtien uudet Mama Gastron reseptit ja muut höpinät löytyvät Kodin Kuvalehden nettisivuilta. Vaikka blogin ulkonäkö hieman muuttuukin, vannon, että Mama Gastro pysyy tyylilleen uskollisena niin hyvässä kuin pahassa, ja toivon koko sydämestä, että seuraatte minua.

Uskon, että Mama Gastron toisesta vuodesta tulee edellistä vieläkin parempi, joten toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi Mama Gastron uuteen kotiin!


Mama Gastroa voi edelleen seurata myös Facebookissa ja Instagramissa

You Might Also Like

3 kommenttia

Instagram