BestBites herkullinen yllätyspaketti

lauantaina, lokakuuta 08, 2016


Viime viikolla lähetti toi mahtavan yllätyspaketin*. Ainoa mitä etukäteen tiesin, oli se, että sisältö on syötävä. Paketti oli maistiainen Kirkkonummelaisen BestBitesOy – yrityksen vastikään lanseeratusta palvelusta, jonka ideana on toimittaa kotiovelle kuukausittain vaihtuvia elintarvikkeita sisältäviä yllätyspaketteja. Paketin voi tilata jatkuvana tilauksena tai kertaluonteisena kokeiluna, etkä ikinä etukäteen tiedä sen sisältöä. Tuotteiden valinta kriteereinä ovat luomu, Reilu kauppa, superfood ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisuus. Ja mikä parasta, tuotteiden arvo on aina paketin hintaa korkeampi. Paketin sisällön parasta ennen päiviäkään ei tarvitse heti tarkkailla, kuivat tuotteet säilyvät hyvin keittiön varastossa.


Mitä paketti sitten sisälsi? Itse poimin heti muutaman oman suosikin, jotka olivat kylläkin ennestään tuntemattomat VALO24 paahdettua rouhittua pellavaa, jota on helppo lisätä aamiaisen joukkoon, ja Lazzarettin gluteeniton linssipasta, luomuna tietenkin. Myöskin Maya Gold kookossiirapille varmastikin löytyy käyttöä. Entiseltään tutut tuotteet olivat vain Rajamäen Viikuna Balsamikastike ja Myssyfarminkylmäpuristettu luomurypsiöljy, joka on vuonna 2015 voittanut vuoden luomutuote – palkinnon. Molemmat eivät siis varmastikaan jää pölyyntymään kaappeihin vaan pääsevät meillä jokapäiväiseen käyttöön. 


Sitten aloinkin tutkia pakkauksia tarkemmin. Nimittäin Warrior Coffee - voikahvi ja ArticWarriors – geelishotit olivat minulle konsepteiltaan täysin tuntemattomia tuotteita, joita kylläkin näin pimeänä vuodenaikana ajattelin aktiivisesti testata. Geelishotit kun lupaavat energiaa, vastustuskyvyn parantamista ja stressin lieventämistä. Sujautin heti omaan työlaukkuun myös ArcticSuperFoodsin eväspatukan ja Nakd Nibles herkkupaloja, niitä on kätevä löytää sieltä nälän iskiessä.

Juomapuoltakaan ei paketista oltu unohdettu, ja sitä edusti Cawstonin Press Clousy SparklingApple – kupliva omenajuoma. Tämän kuun pakettiin kuuluu myös Hamppumaan Idätetyt luomu hampunsiemenet, mutta niiden toimitus on hieman myöhässä. 


Voinko tällaista yllätyspakettia suositella? Tietenkin! Itse en ehkä kuitenkaan ole tämän tyyppiselle palvelulle paras kohderyhmä. Tykkään viettää aikaa ruokakaupoissa, jotenkuten seuraan ruokatrendejä ja uutuuksia, asun monen herkkukaupan läheisyydessä, ja keittiökaappini pursuavat kuivatarvikkeita. Joskus vitsailen, että perheemme varmasti helposti pärjäisi pelkästään kaappien sisällöllä parikin kuukautta. Mutta jos arvostat puhdasta ruokaa ja ruokakassisi täyttyy aina niistä samoista tutuista tuotteista, suosittelen kokeilemaan yllätyspakettia. Sitä kautta löytyy varmastikin monia uusia suosikkeja ja kotiruokaakin monipuolistuu. Tämmöinen paketti on myös loistava lahja jollekin hyvästä ruoasta kiinnostuneelle.

BestBites tarjoaa Mama Gastro – blogin lukijoille ensimmäisen kuukauden paketin puoleen hintaan 19.95€ (norm. 39,90 €/kk) käyttäessäsi kampanjakoodia MAMAGASTRO50. Tarjous koskee jatkuvaa tilausta, jonka voi helposti irtisanoa milloin vain 1 kk irtisanomisajalla. Vinkkinä, että viikolla 42 paketin teemana on "Kuppi kuumaa ja nautintoja". 

*Yllätyspaketti saatu blogia varten testattavaksi. 
      

You Might Also Like

0 kommenttia

Instagram