Aamiaispiirakat mausteisilla makkaroilla
keskiviikkona, toukokuuta 10, 2017
Helppoja
aamiais tai brunssireseptejähän ei voi olla liikaa. Varsinkin kun kutsut kylään
vieraita ja haluat, että pöytä notkuu herkuista mutta aikaa valmisteluihin ei
ole kuin hetki, kaikki konstit ovat käytössä. Paistetut kananmunat nakeilla
kuulostavat erittäin tylsiltä, mutta miltä kuulostaa aamiaispiirakka
kananmunatäytteellä ja tulisilla makkaroilla? Tällainen idea minulle tuli, kun
päätin osallistua Snellmanin järjestämään All Natural reseptikisaan, jossa oli
tarkoitus käyttää reseptissä lisäaineettomia All Natural sarjan makkaroita tai
nakkeja. Monella meistä löytyy jostain pakastimen nurkasta lehtitaikinapaketti
ja muutama kananmuna.
Makkara
tuotesarja sisältää monenlaista herkkua ja mausteisen ruoan suurena ystävänä
annan erityisesti pisteitä makujen monipuolisuudesta. Itselleni osui silmään
paketti, joka sisältää pieniä Salsiccia ja Merguez makkaroita, joista ei makua
puutuu. Kypsät makkarat eivät tarvitse kuin pienen lämmityksen niin
monipuolinen herkku on valmis.
Aamiaspiirakat 6:lle
3
levyä pakastelehtitaikinaa (n. 300 g )
6
kananmunaa
½
pkt Snellman All Natural Salsiccia & Merguez makkaroita
100
g kirsikkatomaatteja
suolaa
ja pippuria
- Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeiden mukaan. Leikkaa levyt kahtia ja kauli hieman.
- Tee taikinaneliöihin haarukalla pieniä reikiä ja paista 225-asteisessa uunissa n. 7 minuuttia.
- Nosta taikinapohjat uunista, painele tarvittaessa keskeltä taikinaa hieman alaspäin. Riko jokaisen taikinapohjan päälle yksi kananmuna, lisää päälle pari-kolme makkaraa ja saman verran tomaatteja. Mausta hieman suolalla ja pippurilla. Jatkaa piirakoiden paistamista vielä toiset 7 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.
0 kommenttia