Luukku 16 - Maustetut pekaanipähkinät

torstaina, joulukuuta 15, 2016


Näitä maustettuja pähkinöitä olen valmistanut joskus salaattiin, mutta sen jälkeen, kun vieraat etsimällä etsivät niitä kulhosta ja kyselivät kilpaa reseptiä, ajattelin valmistaa niitä toisenkin kerran. Silloin ne ei edes salaattiin asti päässeet, vaan tulivat syödyiksi suoraan uunipelliltä. Joten suosittelen lämpimästi kaikkia pähkinöiden ystäviä kokeilemaan.


Maustetut pekaanipähkinät

100 g pekaanipähkinöitä
0,5 dl vaahterasiirappia
ripaus savupaprikaa
ripaus suolaa

  • Sekoita leivinpaperin päällä kaikki ainekset. Paista 175-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, pari kertaa sekoittaen.
  • Nosta pelti pois uunista ja anna jäähtyä. 

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Kiitos, täydellistä! Juuri mietin, että minkä ruokalahjan voisi tehdä miespuolisille, jotka eivät ole niin makean perään. Täydellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni <3 Kannattaa tehdä kunnon satsi!

      Poista
  2. Upeita naposteltavia joulun aikana tai ihan muuten vaan, kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannu <3 Salaatissa olivat ihan täydellisiä:)

      Poista

Instagram