Aamiainen Havenissa

tiistaina, maaliskuuta 08, 2016


Rakastan aamiaisia ja brunsseja, varsinkin kiireettömiä sellaisia. Joten kun sain kutsun Hotel Havenin aamiaiselle, oli helppoa suostua. Hotelin aamiainen on vastikään siirtynyt entisen G.W. Sundmansin yläkertaan ja ylväs tila on valmiina vastaanottamaan vieraita. 



Aamiaishuone sijaitsee upeassa korkeassa tilassa, jossa katseen vangitsijana ovat ainutlaatuinen katto koristeineen ja mahtipontinen kattokruunu. Ikkunanäkymät vievät kauppatorin ja Uspenskin katedraalin kuuluisalle maisemalle, joka ei petä vuodenajasta huolimatta. Klassisen tilan muu sisustus on hillitty yhdistelmä koristeellista vanhaa ja pelkistettyä skandinaavista linjaa. Ilahduin kun aamukahvi kaadettiin omiin suosikkeihin kuuluviin Arabian Paratiisi kuppeihin. Tällä kertaa tilaan oli tuotu taidegalleria Lokalissa esillä olevia kotimaisia sisustus design esineitä, jotka luonnollisesti sulautuivat aamiaistilan miljööseen. 



Ja tietenkin itse aamiaisesta. Tarjonta noudatti ehkä hieman yllättävänkin paljon perinteistä aamiaislinjaa. Klassikoita ei tällä kertaa yritettykään monimutkaistaa. Tuore puuro, leivät, hedelmät, pekoni, munakokkeli, juustot ja leikkeleet. Kaikki tietenkin tuoretta ja korkealaatuista. Noutopöydän kruunasivat herkulliset kakut, joista itse valitsin tietenkin lempparini porkkanakakun. 

Jos haluat nauttia aamiaista kauniissa ja seesteisessä ilmapiirissä niin suuntaa nauttimaan hyvästä ruoasta ja upeista maisemista Havenin aamiaiselle.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihana rauhallinen tunnelma. Vaikuttaa sellaiselta, että tuonne voisi viedä isovanhemmatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet! Hieno rauhallinen tunnelma ja perinteisiä makuja :)

      Poista

Instagram